dinsdag 15 juni 2010

Camera-inspectie

Zoals ik in mijn vorige blog al verteld heb, is een van onze werkzaamheden het onderzoek naar de oorzaak van een verstopping.


Een verstopping in de riolering gebeurd niet zomaar. Als de riolering jarenlang goed heeft doorgelopen en ineens verstopt is, moet daar toch een oorzaak voor zijn. Heel soms is het inderdaad een veel te grote prop papier, of misschien heeft een van de (klein)kinderen iets van speelgoed in het toilet gegooid, maar meestal is er toch iets ernstigers aan de hand. Dan is er onderzoek nodig.

Dat onderzoek wordt gedaan met een rioolcamera. Als er een breuk in de riolering zit of er zitten boomwortels in, wordt dat in beeld gebracht. En een beeld zegt meer dan duizend woorden.

Mocht er een breuk worden geconstateerd (of wortels) en deze bevind(en) zich in uw eigen tuin, dan kunnen wij dit natuurlijk ook voor u repareren.

1 opmerking:

  1. ik ben benieuwd hoe het over een jaar of 20 eraan toegaat omtrent onze riooltechnologie. Ik heb al vele verschillende camera soort voorbij zien komen. Het maakt ons werk iig wat makkelijker!

    BeantwoordenVerwijderen