maandag 28 maart 2011

Ontstoppingsstuk


Meestal maken wij dan gelijk een ontstoppingsstuk net buiten de gevel.
Een ontstoppingsstuk is een pijp recht omhoog met een draaideksel. Deze komt dan net onder de tegels of onder de oppervlakte . Via dat draaideksel heb je via de buitenkant van de woning makkelijk toegang tot de riolering voor een camera-inspectie of bij een eventuele verstopping in de toekomst. Ook is in één oogopslag te zien of de buis leeg is of vol.

1 opmerking:

  1. Great Blog

    Indien alles onder de stoep en de weg van de gemeente en de huisaansluiting tot aan de erfafscheiding van u is, kunt u de gemeente betitelen als een buurman waar u niet zo maar aan de slag kunt gaat. Neem dan contact op met uw eigen gemeente en let op de regels bij verstoppingen en huisaansluitingen.

    Vaak gaan gemeenten anders om bij het oplossen van verstoppingen. Ligt het probleem in het openbare riool? Natuurlijk kunt u ook ons ontstoppingsbedrijf bellen op 085-047 17 37. De huiseigenaar moet dan de verstopping betalen indien dit het probleem op particulier terrein ligt en de gemeente betaalt indien het probleem in het openbare riool zit. Soms kan de huiseigenaar aan de slag, dan kunt u ons deskundig bedrijf inschakelen, wij helpen u bij het 24/7 Rioolproblemen oplossen

    For more: http://rioolproblemenoplossenbarendrecht.nl/

    BeantwoordenVerwijderen